Fa Napszemüvegek

Az egyik legjobb dolog a fa napszemüveg használatával az, hogy nem károsítjuk a környezetet az előállításával.

Miután nagy rajongói vagyunk a természetes anyagokból készített napszemüvegeknek, automatikusan felkaptuk a fejünket

A természetes faanyag használata minden egyes ilyen darabnak egyedi texturát és színösszeállítást kölcsönöz. Amellett, hogy élvezheted az UV-védelem és a polarizált lencsék előnyeit, olyasvalamit viselsz majd, amiben más leszel, mint a többi!

A napszemüvegnek a személyiségedet kell tükröznie, tehát nem lehet unalmas. Egy fa kerettel biztosan kitűnsz a tömegből, és érezheted, hogy többen megnéznek az utcán.

Fából, kézzel készített férfi és női különleges fa napszemüvegek mindazok számára, akik a személyiségüknek megfelelő napszemüveget keresnek. A polarizált lencsék a legmagasabb minőségben segítik és védik látásunk és kihagyhatatlan kellékei a nyári forróságnak. A napszemüvegek, karakteres vonalait az elegancia és a sportosság köze emeli egymáshoz. Kalandvágyók utazó társa akire mindig lehet számítani. Kényelmes kialakításuk szinte súlytalanul, észrevétlenül védik gazdájuk látását, szemeit. 

Hogyan válasszunk napszemüveget?

Fontos, hogy a személyiségünkhöz illő kerettípust válasszunk. Egy jól kiválasztott keret képes kiemelni az arcunk előnyös tulajdonságait.
Kapható dió, tölgy, ében, zebrafa és bambusz anyagból készült is, amely jelenleg a legnépszerűbb.

Lencse típusok:

A sárga színű lencsék használata: csökkentik a kék fény erősségét a lencsén , javítják ezáltal a mélységérzékelést, és élesebb látást biztosítanak, minimalizálja a ragyogást. Kifejezetten ajánljuk a vízparti vízi és túrázóknak, valamint általános használatra.

A kékes színű lencsék: fokozottan a vizi és víz melletti használatra ajánlott.

A zöld színű lencsékhasználata: Csökkentik a kék fény erősségét a lencsén , ezáltal emeli a kontrasztot és hibátlan színérzékelést biztosít.

Réz és barna színű lencsék használata: Fokozottan kiszűrik a kék fényt, így rendkívül megemeli a kontrasztos látást. Professionális megoldást jelentenek azoknak a sportágaknak, ahol a fókuszált távoli látást veszik igénybe.

A lila színű lencsékhasználata: Csökkenti a kék fény mennyiségét, leszűri a ragyogást, emeli a kontrasztos látást és professzionális színérzékelést biztosít, még ragyogó napsütésben is.

Hogyan készülnek a polarizált lencsék?

Van egy speciális filmréteg, amelyet napszemüveglencsékre felvkerül. Ez a film olyan kémiai vegyületet tartalmaz, amely molekulákból áll, amelyek sorba állnak, mint például a redőnyök az ablakon.

Ez mikroszkopikus szűrőt hoz létre, amely blokkolja az azonos irányba orientált fényhullámokat.

Ezeket a szűrőket nem azonos módon készítik el. A rossz gyártási folyamat szétszórt igazítást okozhat a szűrőfólián.

A polarizált lencsék sokféle felhasználót magukban foglalnak, például a horgászattól és a csónakázástól kezdve a divatszakértőktől, hippikig, sportolókig és az átlagos ingázóig. Csodálatos ajándék az a képesség, hogy kiszűrje a körülvevő világot, és pontosan meg tudja látni a körülötte lévő dolgokat.