Aroma Diffúzorok

Az aromaterápiaban a növények, virágok erejének a használata, a természetgyógyászatban egyike a gyengéd gyógyításnak. Manapság egyre többen használnak fel természetes anyagokat, úgy a megelőzésben mind a gyógyítás területén is, felhasználva a természetes alapú termékek gyógyító hatásait.

Otthonunk nyújt megnyugtató légkört egy stresszel teli munkanap után, ezért nagyon fontos, hogy olyan hangulatot, illatot párologtassunk, mely környezetben ez létre is jöhet. A térillatosításra is alkalmas Aromaterápiás Ultrahangos Diffúzorral használt tér felfrissítése, az egyik modern eszköz lehet arra, hogy a pihenés időszaka még kellemesebb, nyugodtabb legyen. Az Ultrahangos Illóolaj Aroma Diffúzorok modern ultrahangos technológiával oszlatják el a csapvizből az illóolajokat a levegőben, minimális pára és illat formájában hogy a test és szellem megnyugvást szerezzen.

Az aromaterápia az egyik legjobb módja a természetes gyógyító erők használásának. Az illóolajok segítségével felszabadítja, megnyugtatja az elmét, kellemes, friss hangulatot teremt a helységben, és ösztönzi a szellemet.

Az Aroma Diffúzorok magas frekvenciás elektromos rezgéseket alkalmaznak, ahol az illóolajok részecskékre bomlanak. A részecskék finom köddé alakulnak, amelyek szétszóródnak a helyiségben. Az illóolajok akár több órán keresztül is a levegőben maradhatnak. Az illóolajok felfrissítik és javítják a levegő minőségét. Egy modern Aroma Diffúzor megjelenésével is gyorsan megtalálja a helyét a lakásodban.

Pár szó a működésükről:

A diffúzor intenzitása szabályozható. A víztartály térfogata 400 ml, amely 6-8 órás használatra elegendő normál intenzitási beállítás esetén. 
Az aromavarázshoz mindössze vízre és a kedvenc illóolajára van szükség. Töltsön csapvizet a diffúzor tartályába majd adjon hozzá néhány csepp esszenciális olajat, vagy parfümolajat. Egy gombnyomás, és már élvezheti is az Aroma Diffúzor jótékony hatásait otthonában. A párologtatókba és diffúzorokba kizárólag 100% természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat használjon!
Az aromaterápiás párásító készülék használható különféle kozmetikai és masszázs szalonokban, irodákban, jóga stúdiókban, rehabilitációs központokban, és otthoni környezetben is. Működésük nagyon halk, amely nem zavaró a csendes környezetben. Alacsony energiafogyasztás, nincs káros hatás az emberi szervezet számára.

Az Aroma Diffúzor használata:

Aroma diffúzor vásárlásával sokkal jobb levegőminőséget érhet el, és a kellemetlen szagokat semlegesen semlegesíti. A diffúzor segítségével természetes és nyugtató, illatos levegőt érhet el a helyiségben. A víz permetezésével a levegő is megnedvesedik. Az illóolajokkal kombinálva az Aroma Diffuser csodálatos hangulatot teremt. Az illat intenzitását egy időzítő funkcióval külön-külön szabályozhatja. Az automatikus kikapcsolási funkciónak köszönhetően ez a gyönyörű szobatartozék sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos illatok, például gyertyák vagy füstölők.

Párásítás gyerekszobában

A gyermekek érzékeny légutakkal rendelkeznek, és sokkal hajlamosabbak az irritációra, allergiákra és betegségekre. A száraz levegő elősegíti a pollenlerakódások, a káros részecskék és a por képződését a levegőben. Ezenkívül elősegíti a test kiszáradását , amely elpárologtatja a tárolt nedvességet, és a levegő felszívja. Különösen a téli hónapokban ez nagy probléma – a fűtés folyamatosan működik, és hosszú szellőztetés nem lehetséges. A nyálkahártya erősen irritált (különösen csecsemőknél, csecsemőknél és anyáknál), ami folyamatos orr- és köhögéshez vezethet. Ha folyamatosan növelnie kell a gyermekszobában levegő páratartalmát, akkor gondoskodni kell egy párásító aroma diffúzorról.

Karbantartás:

Ne feletkezzünk meg az Illóolajjal működő Diffúzor karbantarásáról sem. A készülék víz és illóolaj keverékével működik, ez által készít hidegpárát. A vízkőképződést megakadályozásáról gondoskodnunk kell. Az álló vízben szaporodásnak induló mikroorganizmusokról sem szabad megfeletkeznünk.

Írisz Aroma Diffúzor
Jácint Aroma Diffúzor